Samenwerking


Onwijsadvies werkt samen met de volgende professionals.

 

KAAT Onderwijsadvies

 
Website KAAT Onderwijsadvies
KAAT onderwijsadvies voert in opdracht evaluatieonderzoek uit voor verschillende typen onderwijsorganisaties. Daarnaast verzorgt men onderwijs en begeleidt studenten bij de uitvoering van (praktijk)onderzoek. Tevens adviseert en begeleidt KAAT onderwijsadvies, scholen bij het verbeteren en ontwikkelen van het onderwijsleerproces en de schoolcondities.

 

BerghenLeren

 
Website BerghenLeren

BerghenLeren is een praktijk voor training en coaching en richt zich hierbij op systeemdenken, coaching en training. Men biedt personal- en teamcoachingstrajecten en teambuildingsdagen aan en geeft workshops aan studenten en professionals in het onderwijs en bedrijfsleven. BerghenLeren is gespecialiseerd in mindmappen, meervoudige intelligentie, dyslexie en dyscalculie.

 

Willemijn

 
Website Willemijn ScheerenWillemijn Scheeren biedt advies en coaching aan individu, team en management, en richt zich hierbij op onderwijs aan het jonge kind, systeemdenken, coaching, visie- en teamontwikkeling en organisatieonderzoek. Hierbij wordt het gedachtegoed van de lerende organisatie (P. Senge) als systeembenadering gehanteerd. Werken met het concept van De lerende organisatie zorgt voor aspiratie en betrokkenheid van mens en organisatie, open communicatie en goede samenwerking.

 

De Nijmeegse RT-praktijk

 
Website Nijmeegse RT-praktijkReinilde de Groot begeleidt kinderen met leerproblemen in de basisschoolleeftijd en geeft huiswerkbegeleiding. Als afgestudeerd orthopedagoog, met 14 jaar werkervaring als remedial teacher, werkt ze met enthousiasme in haar eigen praktijk. De praktijk is gelegen in de Professorenbuurt. Begeleiden ze uw kind op school goed, maar heeft hij/zij toch een extra steun in de rug nodig?
Neem dan contact op met de Nijmeegse RT-praktijk.